Byggerådgivning i Aarhus

Ravn ByggeRådgivning

Når din drømmebolig skal bygges, er det vigtigt, at du allierer dig med en byggesagkyndig rådgiver. Samarbejdet med en god byggerådgiver kan være kilden til, at du kommer trygt igennem hele byggeprocessen, og at arbejdet overholdes i forhold til såvel tidsplan som budget. 

Derfor skal du vælge byggerådgivning i Aarhus

Er du bosiddende i Midt- eller Østjylland, er det værd at overveje en byggesagkyndig rådgiver, der har kontor i Jyllands hovedstad. Det er vigtigt, at du har en professionel sparringspartner, der har flere års erfaring, og som er kompetent til at bistå med flere dele af den kommende byggeproces.

Ravn Byggerådgivning befinder sig i Aarhus V., og firmaet har erfaring med både at hjælpe privatpersoner samt erhverv. Ejeren af firmaet er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, så du kan være sikker på at få professionel og solid vejledning til opførelse af din bolig.

 

Få hjælp til gennemgang af skitser, byggetilladelse og projektgennemgang

Det kan være forskelligt fra projekt til projekt, hvad der er behov for hjælp til. Uanset om du ønsker en byggeteknisk vurdering af drømmeboligen. Eller om du skal have en byggetilladelse, hvor der er brug for møder med projektforslag og gennemgang af skitser, kan Ravn Byggerådgivning i Århus blive din trygge partner. 

Det anbefales, at du så tidligt i din byggeproces som muligt finder en sagkyndig. Samarbejdet kan sikre dig praktisk og økonomisk, så du undgår at havne i omfattende problemer, når først din drømmebolig er ved at blive opført.

 

Sådan kan byggerådgivning i Århus spare dig for penge 

Den store fordel ved at samarbejde med en professionel byggerådgiver er, at du ved præcist, hvad du betaler for. Der er bestemte ydelser, som du kan vælge imellem. Ønsker du at spare penge på udgifter til materialer og håndværkere, er det en god idé at få den sagkyndige til at stå for planlægning og gennemførsel af projekt med tilsyn. 

Her vil den sagkyndige finde håndværkere og indhente endelige priser fra dem. Tilbuddene giver dig mulighed for at finde den bedste håndværker, som kan tilbyde den skarpeste pris på dit kommende projekt.

Derudover vil den sagkyndige løbende føre tilsyn med projektet, når din drømmebolig opføres.

Går du med overvejelser om at renovere eller bygge til, så er det en god ide med en uvildig byggerådgiver, som hjælper dig gennem hele byggeprocessen med at realisere dine ideer og tanker til et færdigt kvalitetsbyggeri, både når det også gælder økonomi og bæredygtighed.

Før – telefonisk gennemgang af skitser/ideer
Du sender mig en mail med jeres ideer på forhånd. Vi tager en telefonsamtale, hvor vi gennemgår dine ideer og ønsker. Jeg kommer med en byggeteknisk vurdering i forhold det påtænkte projekt.

 • Svar på tekniske spørgsmål

 • Byggeteknisk vurdering af ideer

Pris: 965 kr. + moms

Projektering/byggetilladelse
Vi aftaler et opstartsmøde, hvor vi gennemgår jeres tanker og ideer og ser på de faktiske forhold. Jeg laver et projektforslag med prisoverslag og tidsplan. Efter jeres godkendelse vil jeg færdiggøre projektbeskrivelsen og nødvendig dokumentation i forhold til byggelovgivning og myndigheder.

 • Gennemgang af ideer og skitser

 • Projektforslag med prisoverslag

 • Beskrivelser, nødvendig dokumentation og myndighedsgodkendelse

 • Udbudsmateriale og tidsplan til håndværker

Pris: 10 % af byggeomkostninger eller få et fast tilbud

Planlægning og gennemførsel af byggeprojektet med tilsyn
Med et færdigt projekt finder jeg de rette håndværkere og indhenter endelige priser. Efter jeres godkendelse planlægges og igangsættes udførelsen. Jeg fører tilsyn med udførelsen og sikre at projektet bliver leveret som aftalt i forhold til kvalitet, pris og tid. Projektet bliver afleveret uden anmærkninger.

 • Tilbud fra håndværkere

 • Aftaler med håndværkere

 • Planlægning

 • Tilsyn under udførelse

 • Afleveringsforretning

Pris: 5 % af byggeomkostninger eller få et fast tilbud

Kontakt os