Byggesagkyndig i Aarhus

Ravn ByggeRådgivning

Byggesagkyndig i Aarhus

Er din bolig blevet ramt af fugtskader eller stormskader? Eller er du i gang med at finde bolig og har brug for hjælp til at analysere tilstandsrapporten? Ravn Byggerådgivning er et erfaret og professionelt firma beliggende i Aarhus V.
Firmaets ejer er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har i mere end 30 år arbejdet med nogle af de største leverandører af byggematerialer herunder VELUX og VELFAC.

Få hjælp til skadesudredning af erfaren byggesagkyndig i Århus

Det er umuligt for det utrænede øje at vurdere tilstanden på tagvinduer, facadevinduer samt døre. Hos Ravn Byggerådgivning får du en vurdering af bygningsdele, hvor der tages hensyn til produkt, udførelse og konstruktion. Den uvildige vurdering er din sikkerhed som nuværende eller kommende boligejer for, at der ikke opstår omfattende rådskader på din bolig indenfor de kommende år.
Er du i gang med at købe hus, kan rådgivningen og vejledningen fra en byggesagkyndig få afgørende betydning for både din tryghed samt din økonomi. Den sagkyndige er i stand til at opdage bygningsskader, og vurderingen er af stor værdi for din beslutningsproces om at købe bolig.

Skadesvurdering af vinduer, tag og facade

Der er flere situationer, hvor det er relevant og værdifuldt at få lavet en skadesvurdering. Det kan være en totalvurdering, eller analysen kan laves på bestemte bygningsdele. Med vurderingen kan du bedst træffe beslutning om køb af hus, så du undgår uforudsete problemer, der kan føre til store udgifter for dig. Vurderingen kan også være et hjælpsomt redskab, når boligen trænger til en renovering. 

Når du samarbejder med en moderne og erfaren byggesagkyndig i Århus, kan du se frem til at få personlige råd og vejledning. Du bestemmer omfanget af hjælp, og du kan forvente at være i dialog med den sagkyndige, før tilsynet finder sted.

Beskyt din økonomi nu og i fremtiden

Samarbejdet med og hjælpen fra en byggesagkyndig i Århus er en sikring af din økonomi. Vurderingerne fra den sagkyndige kan betyde besparelse af flere hundrede tusinde kroner i fremtiden. Du bliver bekendt med alle de svagheder og skader, som en bolig har. Den uvildige fagperson arbejder for at give en objektiv vurdering af bygninger til både private og erhverv.

Kontakt os