Bygherrerådgivning i Aarhus

Ravn ByggeRådgivning

Bygherrerådgivning i Aarhus

Er du på vej til at gøre dine boligdrømme til virkelighed ved at bygge nyt, er det en god idé at tage en bygherre i Århus med på råd igennem processen. Samarbejdet med den byggesagkyndige kan på sigt komme til at spare dig for mange penge. Og du kan se frem til at få en komplet og fuldendt løsning på dit hus uden fejl eller mangler.

Få professionel bygherrerådgivning i Aarhus

Det er langt fra ligegyldigt, hvilket firma du vælger til at blive din sparringspartner i forbindelse med at bygge nyt. Din bygherre skal være erfaren, og fagpersonen skal både kunne vejlede om tekniske dele ved byggeprojekt samt være afklarende led i byggefasen. 

Ravn Byggerådgivning holder til i Aarhus V. Virksomheden tilbyder både tilstandsrapport, syn og skøn samt uvildig rådgivning til private og erhverv. De forskellige services afspejler kompetencerne i firmaet, og det gør det nemt for dig at vælge en sagkyndig, som kender til både de tekniske og juridiske områder ved nybyggeri.

Vælg de bedste ydelser til dit byggeprojekt

Det vil være forskelligt, hvilke ydelser fra en bygherre der er behov for i processen med at opføre nyt. Du kan blandt andet vælge mellem følgende ydelser, når du allierer dig med Ravn Byggerådgivning:

  • Gennemgang af materialevalg samt indhentning af kontrakt eller tilbud
  • Gennemgang af byggetegning- og beskrivelser inden kontraktindgåelse 
  • Løbende byggetilsyn
  • Gennemgang af bygning før overtagelse

Har du ønske om at få hjælp til én bestemt opgave, kan du vælge at betale timepris og få bygherrens rådgivning og vejledning. Vil du have professionel hjælp til flere punkter i byggeprocessen, kan et fast tilbud være værd at overveje.

Kontakt din bygherrerådgivning i Århus i dag

Det vil være en krævende opgave for mange privatpersoner selv at holde styr på kvaliteten i tilbud samt at sikre, at byggetegninger lever op til de gældende regler. En bygherre er uddannet til at stå for alle de tekniske, praktiske og økonomiske vurderinger, så du får en komplet løsning, som matcher dine krav.
Om du vælger at henvende dig skriftligt eller telefonisk til Ravn Byggerådgivning, er op til dig at bestemme.

Kontakt os